Toms tortilla española

Tom er fra England, men bor nu i Aarhus efter han har rejst rundt i verden og fundet Mette Sofie. Han laver den bedste totilla jeg nogen siden har smagt og den er meget let at lave. Han bruger naturligvis ingen opskrift, men her er den sådan nogenlunde….:)

1 kg. kartofler

1/2 L olie

8 æg

Skræl kartofler og skær dem i tynde skiver Kog dem i olien lidt af gange på en pande til de bliver møre. Hæld overskydende olie fra. Pisk æg sammen og hæld dem over kartoflerne. De skal dække kartoflerne.

Steg det hele ved medium varme. Vend totillaen, når den er blevet fin stegt på den ene side.

Server den på et smuk fad fra Keramico.dk til en skøn salat til kød eller spis den blot som den er.

Dette indlæg blev udgivet i Om Keramico. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *